SERVICII POST-VANZARE

SERVICII POST-VANZARE

ASISTENTA PROPRIETARI JAGUAR

Pentru a mentine modelul dvs. Jaguar in stare perfecta de functionare, expertii centrului de service autorizat Jaguar sunt bine pregatiti, iar pentru a se asigura ca vehiculul atinge performante maxime, monteaza numai piese originale Jaguar. Din momentul in care contactati un centru de service autorizat Jaguar, puteti fi siguri ca beneficiati de asistenta unor specialisti calificati si bine instruiti.

SERVICE SI REPARATII

SERVICE SI REPARATII

Daca vehiculul trebuie reparat, vom folosi numai piese originale Jaguar. In momentul programarii de service prioritatea noastra este sa va asiguram mobilitatea. In acest scop, va oferim o gama completa de solutii de mobilitate, cum ar fi transport, taxi premium, preluare si predare, serviciu de asteptare sau vehicul de inlocuire.
Piese originale

Piese originale

Piesele originale Jaguar sunt proiectate, testate si fabricate la cele mai ridicate standarde. Fiecare piesa este proiectata special pentru Jaguar si asigura optimizarea performantelor si maximizarea duratei de exploatare.
TEHNICIENI INSTRUITI JAGUAR

TEHNICIENI INSTRUITI JAGUAR

Din momentul in care ne contactati, beneficiati de asistenta unor specialisti calificati si bine instruiti. Utilizand echipament de diagnoza de ultima generatie, tehnicienii de service vor evalua modelul dvs. Jaguar si vor efectua reparatiile necesare utilizand scule speciale.
GARANTIE

GARANTIE

Pentru linistea dvs., oferim in standard garantia completa Jaguar de 3 ani/100.000 km, care acopera reparatiile ce trebuie efectuate ca urmare a unui defect de fabricatie. Aceasta se asigura ca modelul dvs. Jaguar va beneficia intotdeauna de atentia celor mai calificati tehnicieni.

Servicii de asigurare a mobilitatii


Serviciul de tractare Autovehiculul dumneavoastra va fi tractat in cel mai scurt timp la reprezentanta Exclusiv Auto
Tarife:
Oras: 200 lei TVA inclus In afara orasului: 4, 2 lei TVA inclus / km In zone limitrofe* : 300 lei TVA inclus
*Agigea, Lumina, Ovidiu, Mamaia Nord/Sat ,Navodari

Serviciu preluare – predare

Pentru confortul dumneavoastra, echipa noastra va poate prelua autovehiculul de unde doriti pentru reparatii si va fi restituit imediat dupa terminarea interventiilor, la locatia stabilita impreuna cu dumneavoastra

Tarif: 238 lei TVA inclus (in oras)

Masina la schimb

Daca reparatiile la masina dumneavoastra se intind pe o perioada indelungata, veti primi gratuit o masina inlocuitoare*. Masina inlocuitoare se acorda in limita disponibilitatii din momentul intrarii masinii in reparatie, modelul primit la schimb nu este neaparat acelasi cu modelul detinut de proprietar.

Tarif: 536 lei TVA inclus / zi

Exclusiv Auto ofera clientilor interesati si varianta de autovehicul electric / hybrid Jaguar sau Land Rover.

Transport taxi

Daca masina dumneavoastra este retinuta in service, consilierul nostru va poate apela un taxi care sa va conduca oriunde aveti nevoie.

*campania este supusa unor termene si conditii, verificati toate detalii la consilier-ul service

service

Personalizati-va modelul Jaguar cu accesorii. Profitati de suportul nostru complet in caz de accidentare sau defectiune. Pastrati-va masina in conditii impecabile. Serviciile noastre au grija de toate acestea.

FACETI O PROGRAMARE IN SERVICE ONLINE

Acum puteti face o programare de service online. Cu o gama completa se servicii, oferte de pret si locatii disponibile, acum puteti face rapid si usor o programare de service.
ACCESSORII JAGUAR

ACCESSORII JAGUAR

Personalizati-va masina Jaguar cu o gama variata de accesorii concepute special pentru modelul dumneavoastra. Accesoriile Jaguar sunt testate si produse la aceleasi standarde inalte precum masina dumneavoastra si sunt oferite impreuna cu o Garantie Accesorii si Piese Jaguar.
ASISTENTA RUTIERA

ASISTENTA RUTIERA

Va puteti baza pe asistenta noastra rutiera, indiferent de situatie, oriunde va aflati in Europa. Tot ceea ce solicitam este ca vehiculul dvs. sa fie in perioada de garantie.
Vehicule de inlocuire

Vehicule de inlocuire

Cand veniti cu vehiculul Jaguar la noi, veti primi un vehicul de inlocuire pentru a merge acasa.
ASIGURARE

ASIGURARE

Asigurati protectia dvs., a pasagerilor si vehiculului, cu gama de produse de asigurare oferita de Jaguar Cars Finance.