DESPRE EXCLUSIV AUTO

DESPRE EXCLUSIV AUTO

Exclusiv Auto, distribuitor și reparator autorizat al mărcii Jaguar, în Constanța, este susţinut de o echipă de profesionişti, a cărei pasiune pentru autoturisme se reflectă în întâmpinarea nevoilor de rezolvare a problemelor specifice, care execută servicii de cea mai buna calitate pentru tine şi maşina ta.

Firma noastră, Exclusiv Auto, cu o dezvoltare dinamică în partea de Est a țării, îşi propune să devină lider al pieţei regionale în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite, misiunea noastră fiind aceea de a garanta satisfacţia clienţilor în domeniul mobilităţii, cu responsabilitate faţă de mediul înconjurător şi cu dedicare din partea echipei de profesionişti care susţine existenţa firmei. Echipa noastră de profesioniști ne recomandă, devenind astfel prima opțiune în materie de servicii și produse auto, oferind cele mai bune soluții și oportunități pentru clientii si producatorii pe care ii reprezentăm.

În showroom-urile noastre ești așteptat să descoperi și să achiziționezi unul din automobilele Jaguar propunându-ne astfel ca în funcție de dorințele tale să găsim varianta care ți se potrivește cel mai bine. Diversitatea şi scopul nostru unificat reprezintă elementele definitorii care permit firmei Exclusiv Auto să îmbunătăţească standardul de viaţă al clienților săi.

De asemenea, dispunem de service complet utilat, unde pot beneficia de întreaga gamă de servicii post-vanzare, servicii executate de un personal calificat la standardele internaţionale, distingându-se pe plan local prin competenţă şi calitate, fapt cunoscut şi certificat de fidelitatea clienţilor noştri.

Exclusiv Auto îndeplineşte calitatea de Reparator Autorizat şi distribuitor de piese şi accesorii Jaguar şi Land Rover, putând efectua lucrări de mecanică, electrică, tinichigerie caroserii de oţel şi vopsitorie în conformitate cu standardele impuse Jaguar Land Rover Limited, pentru mărcile Jaguar şi Land Rover, model Jaguar, Land Rover şi Range Rover.

Exclusiv Auto efectuează servicii auto la un înalt standard calitativ, devenind astfel prima alegere a clienților Jaguar din Constanţa în materie de service auto. Echipa noastră este dedicată, cât și educată în acest sens, iar personalul beneficiază de un nivel ridicat de competență, calificare și experiență. Avem un portofoliu vast în domeniul achiziționării, întreținerii și reparației autoturismelor.

Dispunem de cele mai moderne utilaje, scule, testere, dispozitive şi echipamente, utilizate în mod profesionist de personalul societăţii, în spații distincte destinate inspecţiilor tehnice periodice, reparaţiilor mecanice si electrice, reparatiilor de tinichigerie şi vopsitorie.

Contact detaliat pentru fiecare departament

Showroom

Showroom

Str. Intrarea Mangaliei nr. 78A,
900111, Constanta

0241 54 54 77
vanzari.jlr@exclusivauto.ro

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 13:00
Duminică: Închis
Service

Service

Str. Intrarea Mangaliei nr. 78A,
900111, Constanta

0241 54 54 77
service.jlr@exclusivauto.ro

Luni - Vineri: 08:00 - 17:00
Sambata: 08:00 - 13:00
Duminică: Închis

ASISTENTA RUTIERA JAGUAR

Va puteti baza pe asistenta noastra rutiera, indiferent de situatie, oriunde va aflati in Europa. Tot ceea ce solicitam este ca vehiculul dvs. sa fie in perioada de garantie.

Linia telefonica de asistenta rutiera de urgenta 7x24 Jaguar:

In cazul in care aveti nevoie de ajutor rutier, va rugam sa sunati la numarul de mai jos

Numar local: 021 322 73 03
Numar international: +40 21 322 73 03

Sau apasati butonul B-Call (acolo unde este disponibil) din partea stanga a consolei centrale din plafon pentru mai mult de 3 secunde.

Cand sunati, va vom solicita:
• Numele dvs
• Location dvs
• Numarul de inmatriculare sau seria de sasiu (VIN)
• O scurta descriere a incidentului
• Un numar de telefon de contact
1

EXCLUSIV AUTO
VANZARI SI SERVICE BEV

Str. Intrarea Mangaliei nr. 78A,
900111, Constanta

SERVICE


ORE DE DESCHIDERE

Luni – Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 08:00 - 13:00