DESPRE EXCLUSIV AUTO

DESPRE EXCLUSIV AUTO

Exclusiv Auto, distribuitor și reparator autorizat al mărcii Jaguar, în Constanța, este susţinut de o echipă de profesionişti, a cărei pasiune pentru autoturisme se reflectă în întâmpinarea nevoilor de rezolvare a problemelor specifice, care execută servicii de cea mai buna calitate pentru tine şi maşina ta.

Firma noastră, Exclusiv Auto, cu o dezvoltare dinamică în partea de Est a țării, îşi propune să devină lider al pieţei regionale în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite, misiunea noastră fiind aceea de a garanta satisfacţia clienţilor în domeniul mobilităţii, cu responsabilitate faţă de mediul înconjurător şi cu dedicare din partea echipei de profesionişti care susţine existenţa firmei. Echipa noastră de profesioniști ne recomandă, devenind astfel prima opțiune în materie de servicii și produse auto, oferind cele mai bune soluții și oportunități pentru clientii si producatorii pe care ii reprezentăm.

În showroom-urile noastre ești așteptat să descoperi și să achiziționezi unul din automobilele Jaguar propunându-ne astfel ca în funcție de dorințele tale să găsim varianta care ți se potrivește cel mai bine. Diversitatea şi scopul nostru unificat reprezintă elementele definitorii care permit firmei Exclusiv Auto să îmbunătăţească standardul de viaţă al clienților săi.

De asemenea, dispunem de service complet utilat, unde pot beneficia de întreaga gamă de servicii post-vanzare, servicii executate de un personal calificat la standardele internaţionale, distingându-se pe plan local prin competenţă şi calitate, fapt cunoscut şi certificat de fidelitatea clienţilor noştri.

Exclusiv Auto îndeplineşte calitatea de Reparator Autorizat şi distribuitor de piese şi accesorii Jaguar şi Land Rover, putând efectua lucrări de mecanică, electrică, tinichigerie caroserii de oţel şi vopsitorie, reparații pentru caroserii fabricate din aluminiu în conformitate cu standardele impuse Jaguar Land Rover Limited, pentru mărcile Jaguar şi Land Rover, model Jaguar, Land Rover şi Range Rover.

Exclusiv Auto efectuează servicii auto la un înalt standard calitativ, devenind astfel prima alegere a clienților Jaguar din Constanţa în materie de service auto. Echipa noastră este dedicată, cât și educată în acest sens, iar personalul beneficiază de un nivel ridicat de competență, calificare și experiență. Avem un portofoliu vast în domeniul achiziționării, întreținerii și reparației autoturismelor.

Dispunem de cele mai moderne utilaje, scule, testere, dispozitive şi echipamente, utilizate în mod profesionist de personalul societăţii, în spații distincte destinate inspecţiilor tehnice periodice, reparaţiilor mecanice si electrice, reparatiilor de tinichigerie şi vopsitorie, reparații pentru caroserii fabricate din aluminiu.

Adresă Showroom & Service: Exclusiv Auto - Str. Intrarea Mangaliei nr. 78A, Constanța
Telefon: 0241 54 54 77

Email Departament Vanzari: vanzari.jlr@exclusivauto.ro
Email Departament Service: service.jlr@exclusivauto.ro
www.exclusivauto.ro

Program de lucru Showroom
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 13:00
Duminica: inchis

Program de lucru Service
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00
Sambata: 08:00 - 13:00
Duminica: inchis

1

EXCLUSIV AUTO
VANZARI SI SERVICE BEV

Str. Intrarea Mangaliei nr. 78A,
900111, Constanta

SERVICE


ORE DE DESCHIDERE

Luni – Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 08:00 - 13:00